De KBenP Wielerequipe

Team KBenP in actie voor het Rode Kruis!

Meer informatie

KBenP is Vriend van het Rode Kruis. In april fietsen wij de Amstel Gold Race en halen daarmee zoveel mogelijk geld op voor de inwoners van de Filipijnen, die worden geteisterd door natuurgeweld, zoals vloedgolven en overstromingen. Samen impact maken is wat we doen! Helpt u ons ook?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/03/2020
22:15

Corien

Bekijk alle
  Bekijk alle
17/02/2020 | 13:30

De KBenP Wielerequipe komt in actie voor het Rode Kruis!

KBenP is Vriend van het Rode Kruis. Op 18 april fietsen 20 collega's van KBenP de Amstel Gold Race en halen daarmee zoveel mogelijk geld op voor de inwoners van de Filipijnen, die worden geteisterd door natuurgeweld, zoals vloedgolven en overstromingen. Samen impact maken is wat we doen! Helpt u ons ook?