Tips voor een succesvolle actie


Tip 1

Een actiepagina met een paar persoonlijke foto’s en teksten zorgt voor meer donaties. Upload wat foto’s die met u en uw actie te maken hebben. Vertel ook waarom u de actie bent gestart. .

Tip 2

Voordat u iedereen gaat vertellen over uw actie is het verstandig om alvast een paar donaties te hebben. Vraag uw warme contacten eerst persoonlijk om een donatie te doen voordat u de rest van uw netwerk vraagt om te doneren.

Tip 3

Voordat u uw netwerk vertelt over uw actie is het verstandig om alvast een paar donaties te hebben. Vraag uw warme contacten eerst persoonlijk om een donatie te doen voordat u de rest van uw netwerk vraagt om te doneren.

Tip 4

U kunt uw actiepagina op verschillende manieren delen via social media. Vertel op LinkedIn en/of Twitter regelmatig hoe het staat met uw actie. De kracht van een boodschap zit hem in de herhaling. Voorbeelden van statusupdates: - Als u meedoet aan een sportevenement: vertel wat over uw voorbereidingen - Bedank mensen in het openbaar wanneer u een donatie krijgt. Doordat anderen dit zien, zullen zij eerder geneigd zijn om dit ook te doen.

Tip 5

Denk bijvoorbeeld aan een goede klant of fijne leverancier. Als dank kunt u een speciaal nieuwsbericht schrijven en deze verspreiden. Ook kunt u hun logo als afbeelding plaatsen op uw actiepagina.

 

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar

Wij helpen u graag om uw actie tot een succes te maken. Neem gerust contact op via vrienden@redcross.nl